Light-building 2014

Light + Building 2014

posted in: Новини | 0

Световното изложение за LED осветление Light + Building 2014, което е най-голямото търговско изложение в света за осветление, строителни услуги и технологии събра изложители от цял свят на площ от 230 000 кв.м. На изложението бяха представени решения, които намаляват консумацията на енергия в сградите като повишават нивото на комфорт на хората. Представиха се нови LED технологии и иновации, както и цялостни решения за енергийна ефективност.
Един от конкурсите – Energy Efficiency Award 2014, бе насочен към използване на международни стандарти за строителни услуги и изграждане на системи от технологии, контрол на сградите и енергийна ефективност. Важни са иновативността на приложенията, използвани в областта на енергийната ефективност, гъвкавостта на инсталацията, лекотата на употреба, удобството на потребителя. Интелигентното взаимодействие между автоматизация и иновативни решения в областта на измерванията, контрола и регулираненето на технологиите представлява жизненоважен аспект за жилищните сгради, за дома и хората.
Сложната задача пред която е изправена съвременната индустрия – да бъде креативна и същевременно в крачка с бурното развитие на технологиите – води до измислянето на все по-нови и все по-интересни продукти. Нови мебели с невероятни форми и функционалност, нови осветителни тела направени с непознати досега метериали от естествени суровини… Мебелите днес са по-екологични и по-евтини от вчера, а да експериментираш и изобретяваш е удоволствие.
Концепциите са насочени към постигане на високо качество и комфорт при производството и употребата на LED осветление и мебели в интериори. Опазването на околната среда е основна мисия и грижа за съвременния човек. Към това се стремят и днешните фирми и производители.
Philips спират дъха с OLED технология и невероятна възможност за контрол и управление на осветлението… Техните LED лампи са най-лесният и най-икономичен начин за обновяване на съществуващите осветителни системи. Ползите от LED осветлението са много: бързо възвръщане на инвестицията, намаляване на разходите за енергия с до 90%, продължителност на живот на LED крушките 40 000 часа. Насладихме се на новите продукти с уникални функции, като например димиране до почти пълно затъмняване(Dimtone) и постоянното охлаждане на светодиодите с цел най-висока осветеност (Airflux). Невероятните ефекти на LED крушки HUE са удивителни!
На Light + Building 2014 се представи спектър от продукти и услуги, които имат решаващ принос за използване на съвременните технологии за спестяване на енергия. Основни посетители и през 2014 година бяха архитекти, интериорни дизайнери, проектанти, инженери, занаятчии и търговци.

Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014

Вашият коментар