Светът на мебелите 2014

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2014

posted in: Новини | 0

Светът на мебелите 2014За поредна година се провежда Изложението  СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ организирано от Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Агенция Булгарреклама.
Изложението за Обзавеждане , осветление и интериорен дизайн започва на 01.04.2014г. и продължава до 05.04.2014г.
Ще бъде интересно и тази година!
Ще бъдат представени дизайнери, мебелни фирми и нови технологии. LED осветлението и  използването на светодиодите в мебелната индустрия и интериорния дизайн се налагат все повече. В Интер Експо Център изложението за мебелите се е превърнало в традиция и радва както потребителите, така и професионалистите в бранша.
Както пише и в сайта http://furnitureexpo.bg/, посветен изцяло да ви информира за предстоящите събития свързани със Света на мебелите:

Целта е да се

създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки.
За максимална ефективност СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провежда и с най-голямата в България специализирана изложба за дървообработващата и мебелната промишленост ТЕХНОМЕБЕЛ. Паралелното протичане на двете изложения дава възможност на специалисти и широка публика да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място:

  •  най-новите колекции на водещи български производители на мебели
  •  новости в материалите за мебелно производство
  •  всичко необходимо за оборудване на мебелна фабрика

 

Вашият коментар