LED осветление – вдъхновение за дизайнери и архитекти

posted in: Интериор | 0

LED – светодиодно осветление. Все повече дизайнери на вътрешен интериор в апартаменти, магазини, хотели, търговски сгради, обръщат поглед към LED осветление като начин за постигане на елегантен и изящен облик в пространството и мебелното обзавеждане. Новите LED технологии и възможности за осветление правят крачка към бъдещето.

Светодиодното осветление в дома – кухнята, хола или стаята – създава уют и придава неповторим облик в домашната атмосфера.

LED осветлението внася светлина, създава усещане за пространство и въздух в помещенията. Няма друг начин за постигане на щедро и наситено с цвят настроение в обстановката около вас.
Обикновените енергоспестяващи крушки не могат да ви предложат качеството и количеството на светлина, което може да получите чрез новите LED технологии за осветяване. Ето защо, светодидните лампи и продукти създавайки уникални светлинни ефекти и подчертавайки вашите уникални визии за оформяне на интериора в апартамента или офиса са все по-предпочитани. LED осветлението e начин за постигане на разкош и изящество в обикалящата ни среда. Светлината винаги е била важен детайл в дизайна. Чрез акцентно осветление на различни детайли от интериора в помещенията може да се постигне уникална атмосфера и индивидуалност в естетиката около вас.

LED крушки и лампи Philips

Пример за резултат на порива за постигане на изящество в проектирането на LED осветление са дизайнерите на Philips, които създават Designer LED bulb– крушка, която не се нуждае от осветително тяло. Сама по себе си тази LED лампа е достатъчна за да създаде неповторимо усещане за лукс в помещението където свети.

LED продуктите успешно се вписват в проектирането на кухни, осветление за мебели, рафтове, шкафове, гардероби, всякакви сгради и помещения. Вграждат се успешно в стени, подове и тавани в жилища, магазини, офиси, хотели и други.
Светодиодното осветление кара архитектурните забележителности да сияят през деня и ноща в невероятни нюанси, което подчертава очарованието и пищността на детайлите им.

Достъпна цена и възвращаемост на инвестицията за 10 месеца.
Избирайки висококачествен LED продукт, правите отличен избор за естетично осветление във вашия дом (стаи, коридори) или хотел.Освен това имате възможност за спестяване на електроенергия и взимате екологично решение за опазване на околната среда – намаляване на вредните емисии на СО2.

Какви са предимствата на новите LED технологии в осветлението?

– големи възможности за енергоспестяване: до 90% и грижа за опазване на екологията на нашата планета Земя;
– невероятна яркост на цветовете и многообразие от светлинни ефекти, които не могат да бъдат постигнати по друг начин освен с LED осветление;
– възможност за постигане на ярки визии – позволете на Вашето въображение да се развихри;
– дълъг живот на експлоатация: до 50 000 часа, което приблизително се равнява на 6 години живот. Невероятно е да се отбележи, че след изтичане на този период интензитета на светене намалява само с около 40%, което почти не се забелязва с просто око. LED крушките не изгасват изведнъж. Те спират да светят постепенно.
– LED продуктите не излъчват IR и UV лъчи – подходящи са и за осветяване на места където е важно осветявания обект да не се нагрява и да не променя цветовете си;
– LED продуктите отделят най-малко топлина в сравнение с другите осветителни продукти, което ги прави подходящи за акцентно осветяване на картини в галерии, магазини с хранителни стоки, ресторанти и хотели;
– не съдържат вредни за здравето вещества като олово и живак;
– LED лампите и LED крушките светват моментално и имате възможност за димиране за постигане на желаната атмосфера – от излъчване на мека светлина като на запалена свещ, където цветната температура е 2200 Келвина до яркост 2700 Келвина. Димирането вече не променя само интензитета на светлината, но и цветната температура. По този начин може да създадете уют и спокойна светлина във всеки дом или заведение;
– LED осветлението може да се прилага във влажни помещения – басеини, бани, във външно осветяване на сгради, хотели, бизнес центрове;
– имате възможност за насочено и акцентно осветяване благодарение на различната оптика и ъгъл на лъча;

И след всички тези преимущества и плюсове на LED технологиите има ли начин и причина да не поискате там където сте да не засияе с възможностите, които ни предоставят светодиодните продукти? Погледнете напред, вижте бъдещето и поискайте по-доброто както за себе си, така и за Земята.

Вашият коментар