The “bambolina” - ЛЕД осветление в интериор

Кои са първите три топ LED лампи според списание HOME?

posted in: Интериор | 0

Кои са първите три топ LED лампи според списание HOME?

Номер 1 LED лампи: Лампата Heracleum от Bertjan Pot & Marcel Wanders
LED лампа на Heracleum the Big O- Bertjan Pot
Лампата Heracleum от Bertjan Pot & Marcel Wanders олицетворява силата на природата! Тя се разширява, трансформира и вие започвате да се оглеждате за нови листа, които се канят да поникнат в короната на тази вълнуваща LED лампа.
Конструкцията е от ултратънка метална тел и поликарбонатни лещи. Листата на ЛЕД лампата не са статични, те могат да бъдат свободно позиционирани и променящи позицията си като се въртят около стъбло си. Светлината е уникална и ЛЕД лампата създава невероятно блестящо осветление в интериора.
MOOOI - ЛЕД лампа в интериор
Дизайнерът Bertjan Pot споделя, че повечето експерименти в дизайна започват съвсем импулсивно от известно любопитство за това как нещата ще функционират или как ще изглежда нещо. Е, определено му се получава  постигането на очарование в техниките, структурите, моделите и цветовете.

Номер 2 LED лампи: Cambi, Scatena, Turini architetti – POLLUCCO
light tape Design cambi scatena turini Produzione 2013
LED Лента, разположена във вътрешния периметър на метален ръб, осветява тъканта със светлина… Тази лампа действа на емоционално ниво. ЛЕД лампата е с диаметър от 800 или 1000 мм. Структората е алуминиева. Полиестерна лента в бяло, сиво или бежово е преплетена загадъчно по периферията, а на вътрешния периметър от кръглата структура имаме LED лента с топла светлина 3000К.
Толкова икономична и прекрасна, тази лампа харчи само 30W (ø1000 mm) и 24W (ø800 mm).
cambi scatena turini architectsИ двете версии са оборудвани с предпазно матово стъкло. Благодарение на телескопичната система, тази LED лампа може свободно да се позиционира на различни височини, така че да се модулира интензивността на светлината и да създава светлинни ефекти.

Номер 3 LED лампи: “Bambolina” на BAROVIER & TOSO
spinn - LED лампа от BAROVIER&TOSO
“Bambolina” е елемент, използван в полилеите със стъкло Murano. Спираловидно аранжиран и вътрешно осветен, образува ярко завихряне на светлината. Дизайн от сенки, благодарение на стъклото, привежда в действие кръстосана игра на светлина върху стъклото. The “bambolina” - ЛЕД осветление в интериор
Форма с елементи, разположени линейно създават усещане за вихрушка…Светлината се отразява от светодиодите, които са затворени в елегантни форми, и подобно на оптични влакна я предават до върха на лампата.
А представяте ли си ги в действителност? Искрящи и магнетични…истински бижута способни да ви подчинят и оставят без дъх…

Вашият коментар