Customs House - Vivid 2013 - Фестивал на светлината

Vivid Sydney 2013 – спектакъл на светлина и визуални ефекти

posted in: Екстериор | 0

Customs House - Vivid 2013 - Фестивал на светлинатаНевероятно приключение от музика и невероятни интерактивни светлинни ефекти предлага Сидни и тази година в периода от 24 май до 10 юни. Ако искате да се потопите в един невероятен свят, където новите технологии и фантазия на талантливи дизайнери пулсират съвместно – посетете Vivid Sydney.
Спиращи дъха инсталации, рожби на технологичния напредък и фантастични артистични експерименти ще ви накарат да помислите, че се намирате в друг свят. Светлината прави чудеса.

Визуалните ефекти в Sydney Opera House, са зашеметяващи. Трансформация, илюзия и изумително красив начин буквално да усетите мистерията на звездите в небето над вас. Някои от инсталациите са създадени с послание, други просто ви интригуват с колорита си.


Например, с интерактивно платно за рисуване, може да проектирате собствена визия на Cadman’s Cottage – най-старата сграда в Сидни (Австралия) построена в центъра на града. Сега сградата е национален пристанищен център.
Cadman’s Cottage - Бъдете дизайнер и архитект на собственото си въображение
С помощта на голям сензорен екран, може да създадете свой собствен архитектурен проект. Като истински архитект и художник, разполагате с разнообразие от теми, инструменти и цветове. В действителност вие сте дизайнер и архитект на собственото си въображение. При това в реално време. А после снимка от вашето произведение се записва и публикува в Twitter.
Посетителите на Фестивала на светлината в Сидни, като вълшебници могат да се превърнат мигновенно в художници на светлина и звук, да създават светлинни дисплеи, да сътворят и слушат музика пред хилядна аудитория, да трансформират фотографии в енигматични цифрови абстракции.
Независимо дали сте професионален музикант или само любител, вие може да композирате  музика, която пък ще създаде уникална светлинна картина под звездите на Сидни Харбър. LED светлините озаряват града навсякъде – те са върху фасадите на сградите и в отраженията на атракционите.
LED светлини и инсталации
Артистичните експерименти озаряват града в спектъра на чудесните цветове по време на Vivid 2013.
welcome🙂
Вдъхновение: БТВ – новините
и http://www.vividsydney.com

Вашият коментар