LED Лампи за кухненски рафтове и мебели с LED осветление

LED осветление за мебели – LED лампи

posted in: Интериор | 0

LED Лампи за кухненски рафтове и мебели с LED осветление
Пространството – как да накарате светлината да присъства в кухнята? Въпроса за осветлението в кухнята е особенно важен ако вашата кухня е малка. Минималистичния дизайн и подход при проектиране на кухни се справя с този въпрос. Наблегнете на изчистени тонове и светли гами, които визуално ще отворят пространството. Повечето хора имат ограничено пространство в дома си. Освен ако не сте късметлия и не разполагате с много площ. Е, ако не сте и ако ви липсва простор, трябва да помислите как да създадете илюзия за широта… Вече не е толкова трудно да постигнете добро осветление на места където светлината недостига- под рафтове, чекмеджета, ниши, гардероби… В долната част под рафтовете или в шкафовете лесно може да се монтира директно LED лента, която ще свети ефективно и ярко. Но я помислете…Колко по-красиво би се вписала в интериора LED лампа, особено когато няма как да скриете светодиодната лента.  Освен, че ще намалите разходите си за електроенергия, кухнята ви ще изглежда по-скъпа, отколкото вероятно е! LED осветлението внася лукс в интериора и напоследък все-повече вдъхновява интериорните дизайнери.
Предимство на тези чаровни осветителни тела, е че те елегантно се сливат с вашите мебели и участват почти незабележимо в интериора. Вечер, когато имате нужда от повече светлина в кухнята – при приготвяне на семейната вечеря, за вас ще бъде истинско удоволствие да установите, че светлината от LED лампата, ви е пръв помощник. Тези светодиодни лампи, освен за кухнята са подходящи за монтаж и под дървени или ПДЧ полици и рафтове в детски стаи и дневни. Представете си какво удобство би било за детето ви ако има повече светлина над бюрото си…

От какво са изработени LED лампите за мебели?

В специален алуминиев профил е вградена LED лента с желан от вас вид на диодите – SMD 5050 или SMD 3528. Могат да се изработят с ключ или без ключ за светване на лампата. От двете страни всяка LED лампа за мебел се затваря с два броя капачки – аксесоар към профила, който предлагаме. Размерите, в които може да си изработите тези LED лампи варират според продпочитанията ви. Алуминиевите профили са с дължина 2 метра.
Изключително удобни и лесни за монтаж тези светодиодни лампи внасят във вашия дом уют и топлина! Освен това са енергоспестяващи – LED осветлението е единствения начин, който ви позволява освен да пестите електроенергия и да пазите природата. Те не отделят живак и олово както обикновените енергоспестяващи лампи и крушки. На практика почти не се нагряват и не отделят топлина – ако докоснете светещ диод няма как да се изгорите. А това е голям плюс за вашето спокойствие. Особено ако решите да монтирате нашите LED лампи на рафтове, които са лесно достъпни.

Е, направихте ли вашия избор за LED лампи?

Вашият коментар