LED модули за опънат таван

LED модули за опънат таван тип БАРИСОЛ и ДЕКОМАТ

posted in: Интериор | 0

Опънат таван БАРИСОЛСъвременните дизайнери и архитекти имат невероятна възможност за създават прекрасни интериори в пространствата. Възможността за LED осветление и постигането на светлинни ефекти за опънати тавани тип Барисол или Декомат е възможно с помоща на специалните светодиодни модули Special LED. Въображението вече може да се развихри до създаването на 3D визии. Опънат таван БАРИСОЛ
Светлината от LED модулите подчертава и изважда на преден план усещане за творческа естетика и игра с контрастите.
Опънатите тавани се изработват според конкретните нужди. Има различни видове материали от които стават чудесни тавани. Например, това може да са полупрозрачни ПВЦ платна, над които могат да се вграждат различни осветителни тела. Светлината от LED осветлението над опънатия таван се разсейва отлично и помещенията придобиват неповторима атмосфера. Обикновенно плоскостите се правят от тънка винилова лента, която се захваща към специална конструкция.
Опънат таван - небе
Опънатия таван може да бъде изработен и от текстил с високоформатен печат с желан и предпочитан дизайн и щампа. Всичко е въпрос на лично усещане и предпочитание. Художествените опънати тавани тип Барисол и Декомат, дават възможност на интериорните дизайнери да внесат чрез изображението характер и естетика в пространството.В тавани Декомат или Барисом може да вграждате всякакви осветителни тела. А отраженията от светлината в съчетание на LED осветление, създават усещане за лукс и изящество.
Опънат таван ДЕКОМАТ
Защо да изберете опънат таван тип Барисол или Декомат:
– в съчетание с LED осветление вашия дом, магазин, ресторант, хотел ще придобие невероятен облик!
– опънатите тавани са надеждна хидроизолация и шумоизолация;
– опънатите тавани скриват всякакви дефекти по тавана;
– опънатите тавани тип Барисол и Декомат практически имат огромно приложение – в хола, стаята, банята, коридора, в търговските центрове, ресторанти, хотели, офиси, медицински центрове и др.
– дизайнерите имат възможност да разиграват цветовете, да ползват различни изображения и декоративни елементи.
– опънатите тавани могат да се монтират на няколко нива, като осветлението вградено в тях (LED лампи или специални модули) дава възможност за получаване на красиви визуални ефекти.
Опънат таван Барисол
Какво представлява LED модул Special LED?
Това е високомощен диод със специална леща с мощност 2,52W. Работи със постоянно токов LED драйвер – 700mA. Гъвкавия кабел на веригата модули позволява монтажа на модулите на интервали до 600мм. един от друг. Разстоянието от модул до модул се определя приблизително, като се умножи 2,5 по дълбочината на кутията ( тавана), където ще се вграждат модулите. За 1кв.м са достатъчни най-много 9 бр. LED модула, а мощността е само 25W в 1кв.м.
Special LED е проектиран специално за задно осветяване на светещи кутии, обемни букви с дълбочина от 50 до 200 мм., окачени вътрешни тавани тип БАРИСОЛ и ДЕКОМАТ и др.

Направете своя избор и направете пространството около вас уникално!
Снимките са от Barrisol.com и decomatbg.com.

Вашият коментар