LED крушки HUE PHILIPS

LED крушки HUE. Чували ли сте за интелигентни къщи и домове? А за контрол на осветлението от iPhone или IPAD чрез WiFi?

posted in: Интериор | 0

Как да не ги обичаш?!
What’s not to love?
Толкова настроение и цветове благодарение на HUE
hue can do this LED крушки PHILIPS

Чували ли сте за безжично, персонално и лично осветление?

Чували ли сте за интелигентни къщи и домове, които почти като живи същества са готови да светнат лампите, да включат телевизора или да задействат която и да е електроника в дома ви?
Това вече е факт…зелена енергия, умни къщи…какво ли още предстои!
Контролирайте осветлението от вашия iPhone или IPAD
Устройствата с операционна система IOS и Android са на ход!!!
Philips Hue LED са крушки, които ви позволяват да вземете пълен контрол над осветлението където и да сте. Имате възможност да създавате свои собствени светлинни настройки въз основа на вашите любими снимки или да избирате от съществуващите вградени функции. А те са мноооого!

LED крушката HUE
LED технологията във всяка безжична HUE  LED крушка е малко по-специална. Това е така, защото тя може да показва различни тонове на бялата светлина – от топло жълто през бяло до синьо-бял цвят на светлина. Разбира се, HUE LED крушката може да пресъздаде всеки цвят от спектъра. Естествено…
Тези LED крушки се инсталират много лесно. Просто избирате желаната крушка, със съответните светлини и завивате безжичната крушка в цокъла предназначен за нея. След това завъртате ключа за лампата и е готово. Толкова е просто…Представяте ли си само…:)
Новите крушки на Philips сега са на разположение с цокъл GU10 и BR30.
Крушка BR30 е идеална за повече цвят в дома ви и ви дава много светлина.
Крушка GU10 ви дава пък светлина сякаш от друго измерение…Това е осветлението, което ви позволява да си играете с цветовете насочвайки осветлението в желаната посока. И двата варианта са за 220 V.
Тези LED крушки не само изглеждат страхотно, но могат и да направят интериора почти фантастичен…Не просто цветен, а в същото време – елегантен и стилен…
И още…Сега има толкова много повече нюанси, които ако пожелаете може да имате…


Разбирате ли защо харесваме PHILIPS?
Вече има и HUE1.1…един куп страхотни нови функции, които ще обсебят вниманието ви и ще ви карат да искате още и още и още…цветове. А най-хубавото е, че тези вълнуващи светлинни ефекти ще бъдат част от интериорното осветление в дома.

LOCATION и ALARM
Опция за СИГУРНОСТ и АЛАРМА Благодарение на HUE,  светлината може да се включва автоматично, може да се променяте настройките на осветлението когато сте  в къщи по различен начин. От Philips са помислили и за това, ако случайно забравите за изключите осветлението, просто преминавайки през входната врата то само да се изключи. Няма нужда да взимате телефона в ръцете си…
Алармата пък ви събужда и ви и ще ви поставя в леглото по едно и също време всеки ден…Тоест – имате и аларма.
Липсата на стрес…също е стрес! Нали? Затова от Филипс са подобрили и функцията на сигурност… Да – има и такава функция… Като куче пазач е този HUE! Просто настройте алармата на „случайност“ и светлините ще се превърнат в пазачи, докато сте на почивка. Защото, кой включва осветлението в 18:00 часа всяка вечер когато не сте си в къщи? Отговора е – HUE!

Къде се случват всички умни неща?
Това е безжичната Интернет връзка между вашите HUE LED крушки и вашия iPhone или IPAD. Имате безжичен рутер, мрежов кабел, включвате, щракате и гледате…На рутера има четири сини лампички. Когато и четирите светнат сте готови да действате. И знаете ли какво? – Може да свържете цели 50 крушки. Без майтап!
От PHILIPS препоръчват да използвате Wi-Fi, когато сте у дома, за контрол на осветлението. Можете също така да използвате мобилен Интернет, но ще бъде по-бавно и няма да бъдете в състояние да създавате нови сцени. За целта трябва да сте онлайн с вашия телефон или таблет.
HUE може да работи с предварително зададени настройки. Може да развихрите въображението си и да запаметите до 90 светлинни сцени, което е напълно достатъчно за получаване на творчески земетръс…

Колко цвята може да пресъздадете с Hue?
Може да имате всеки цвят от спектъра. Без сив, черен или кафяв… Все пак, това е светлина, която пресъздава естествените светлинни цветове. Оттенъците трябва да се търсят…Експериментирайте… Всички нюанси на бялата светлина, от топло бяло могат да се охладят до синьо-бяла светлина. И всички цветове между тях са на ваше разположение.
hue can do this

Вашият коментар