ЛЕД осветление за стена

Дизайнерска концепция за LED трансформация за стената

posted in: Интериор | 0

ЛЕД осветление за стена
Невероятно е, как интериора в почти всяко помещение може да се преобрази чрез артистичен  дизайнерски поглед…
Billy May е дизайнер, който отваря прозорец към една нова визуална концепция, чрез която манипулира формите и представите ни за пространство и обем.
LED ленти в интериора за таван и стена - осветление
LED светлините идват някъде от вътре, промъкват се от стената и създават у нас усещане за тайнственост. Стените изглеждат толкова деликатни и нежни, и в същото време, сякаш отделни накъсани парчета от тях са разпиляни около нас по възможно най-небрежния начин. Осветлението се процежда през тайнствени ниши. Липсата на лампи е очарователна.
Стая с LED осветление - дизайн и интериор
Дизайнерската идея е вдъхновена от сенките, които се получават върху плоскостите, ръбовете и ъглите в помещенията. Създава се ефект на вълнообразна или скъсана част от стената. Постига се визуална илюзия, игра на сенки и форми. Сякаш светлината идва от вътрешноста на стаята, като източника остава невидим.
Най-очарователното в цялата работа е, че монтажа и изпълнението на това LED осветление не е чак толкова трудно. Необходимо е малко въображение и подходящ материал за формите. В тях светодиодите или LED лента се вграждат изключително лесно. Следва закрепване или залепване на елементите и боядисване на стената с подходящи бои.
ЛЕД концепция в интериор-LED осветление
LED осветление за таван и стена

Voilà 🙂

Вашият коментар