Soo Sunny Park

Инсталация от светлина

posted in: Интериор | 0

Светлината не сияе сред светлина, сияе само в тъмнина. Наздраве за тъмнината!

Как промяната на светлината и цветовете в помещението се свързват с настроението, а после сякаш тази светлинна исталация създава някаква странна емоционална трансформация чрез всичките тези отражения… И само как светлината отскача по околните стени от една пластика върху друга, и се получава този танц в най-различни цветове!

Soo Sunny Park: Unwoven Light from Walley Films on Vimeo.

Когато насане сумрак е още по-вълнуващо.Тогава брилянтните цветове и играта на сенките по стените и тавана ви отвеждат в свят на блещукаща разноцветна реалност.
Толкова интригуващо е да гледаш това нещо на видео, а представяте ли си да сте там, в тази стая с толкова много шарени стъкалца подредени от художничката по този невъобразим начин, в който идеите и заживяват…
Работа на Съни наистина отворя очите ни. Идеята за пространството отвътре, което ще ви накара да търсите отвън е великолепна.
Soo Sunny Park е корейка, която на 11 години отива да живее в Америка. Именно там тя получава димплома в областта на живописта и скулптурата от Columbus College по Изкуство и Дизайн в Columbus, Ohio, както и диплома по скулптура от Cranbrook Academy of Art in Bloomfield Hills, Michigan.
Soo Sunny Park-Инсталация от светлина Soo Sunny Park-светлинна инсталация Soo Sunny Park

Вашият коментар