LED осветление - Planer Lighting

Равнинни модули за осветление – Planar Lighting

posted in: Интериор | 0

LED осветление - Planer LightingPlanar Lighting - Рьвнинни модули за LED осветлениеМоже ли да си представите изключително тънък LED продукт, в рамките на 4-5 мм., който да свети толкова ярко, че да освети дома или офиса?
Именно постоянно повишаващите се изисквания и бързото развитие на технологиите, накара експерти, проектанти и архитекти да търсят осветителни тела, които са малки, енергийно ефективни и лесно интегриращи се в съвременната среда на живот.
Planar Lighting отговаря на тези нужди осигурявайки осветление с хомогенна светлина, която има меко разпостранение по цялата повърхност на отделните модули.
Phosphor and LED
Новите постижения в LED технологийте и материалите, позволиха да се създаде една наистина нова иновативна LED технология за голяма повърхност с ултра тънки модулни плоскости, които може да се вграждат и в различни мебели.
ЛЕД осветление за мебели
Идеално се вписват във всякакъв интериор, от тях може да бъдат създадени уникални дизайнерски лампи и осветителни тела. При новите равнинни осветителни модули, осветяващи голями повърхности, светлината може да се види фронтално по протежението на целия модул. Това прави светлинно-излъчващата повърхност пленяваща част от интериора. Дава възможност на интериорните дизайнери да разгърнат въображението си и да създават красиви и модерни визии.

Мебел - полици и рафтове с LED осветление
Осветявайки големи повърхности, равнинните модули за LED осветление са изключително леки и много лесно се монтират. Няма нужда от използване на дифузер, който да разсейва светлината.
Цветната температура (CCT) може да е 2700К, 3000К или 4000К.

Цветна температура CCT Planar Lighting design - Равнинни модули за осветление

Изключително тънки LED плоскости за осветление
Ние хората най-често определяме цветовете като хладни и топли. Например, синия цвят определяме като студен, а червения като топъл. Най-общо казано по-топлата светлина се използва за всекидневни, спални. Докато хладните тонове, създавайки усещане за свежест и повече светлина, са предпочитани за осветление в кухнята (около 4000-4200К).
ЛЕД осветление - нови технологии и новини за LED
LED технологии и иновации в осветление
LED лампа от плоски равнинни модули за осветление
LED лампи
Новите неща в съвременните технологии изпреварват времето! Какви изобретения ще се родят, докъде ще стигнат постиженията в науката…Предстои ни да наблюдаваме със затаен дъх. Докато ни има. И дано, утре децата ни да живеят в един по-чист, по-светъл и по-добър свят.
Информация от http://oree-inc.com/

Вашият коментар