Light + Building 2014

Light + Building 2014

posted in: Новини | 0

Световното изложение за LED осветление Light + Building 2014, което е най-голямото търговско изложение в света за осветление, строителни услуги и технологии събра изложители от цял свят на площ от 230 000 кв.м. На изложението бяха представени решения, които намаляват консумацията на енергия в сградите като повишават нивото на комфорт на хората. Представиха се нови LED технологии и иновации, както и цялостни решения за енергийна ефективност.
Един от конкурсите – Energy Efficiency Award 2014, бе насочен към използване на международни стандарти за строителни услуги и изграждане на системи от технологии, контрол на сградите и енергийна ефективност. Важни са иновативността на приложенията, използвани в областта на енергийната ефективност, гъвкавостта на инсталацията, лекотата на употреба, удобството на потребителя. Интелигентното взаимодействие между автоматизация и иновативни решения в областта на измерванията, контрола и регулираненето на технологиите представлява жизненоважен аспект за жилищните сгради, за дома и хората.
Сложната задача пред която е изправена съвременната индустрия – да бъде креативна и същевременно в крачка с бурното развитие на технологиите – води до измислянето на все по-нови и все по-интересни продукти. Нови мебели с невероятни форми и функционалност, нови осветителни тела направени с непознати досега метериали от естествени суровини… Мебелите днес са по-екологични и по-евтини от вчера, а да експериментираш и изобретяваш е удоволствие.
Концепциите са насочени към постигане на високо качество и комфорт при производството и употребата на LED осветление и мебели в интериори. Опазването на околната среда е основна мисия и грижа за съвременния човек. Към това се стремят и днешните фирми и производители.
Philips спират дъха с OLED технология и невероятна възможност за контрол и управление на осветлението… Техните LED лампи са най-лесният и най-икономичен начин за обновяване на съществуващите осветителни системи. Ползите от LED осветлението са много: бързо възвръщане на инвестицията, намаляване на разходите за енергия с до 90%, продължителност на живот на LED крушките 40 000 часа. Насладихме се на новите продукти с уникални функции, като например димиране до почти пълно затъмняване(Dimtone) и постоянното охлаждане на светодиодите с цел най-висока осветеност (Airflux). Невероятните ефекти на LED крушки HUE са удивителни!
На Light + Building 2014 се представи спектър от продукти и услуги, които имат решаващ принос за използване на съвременните технологии за спестяване на енергия. Основни посетители и през 2014 година бяха архитекти, интериорни дизайнери, проектанти, инженери, занаятчии и търговци.

Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014Light Building 2014

Leave a Reply