RGB Контролери с IR управление - с 24 или 44 бутона

RGB контролери

posted in: Полезно | 0

RGB Контролери се използват за управление на RGB (red, green, blue) ленти, модули, лампи и други светодиодни продукти.
Чрез употреба на RGB контролер, може да постигнете многообразие от светлинни ефекти, както и преливане на цветовете. Може да сменяте цветовете, да увеличавате или намалявате силата на светлината, имате възможност за избор на статиченцвят, възможност за промяна на яркостта.
Контролерите имат вградени автоматични програми и настройки, което позволява лесен контрол и избор на различни динамични режими.

RGB Контролери с IR управление – с 24 или 44 бутона
RGB Контролери с IR управление - с 24 или 44 бутона
Имате бутони за намаляване или увеличаване на яркостта, бутони за директен избор на цвят на светене, бутони за включване и изключване, бутон за избор на бял цвят, бутон за последователно бързо редуване на цветовете, бутон за бързо мигане, бутон за последователно редуване на цветовете с плавно преминаване от един цвят на друг, бутон за бързо редуване на трите основни цвята RGB (червен, зелен, син), бутони за избор на вградени автоматични програми с множество функции (за дистанционното с 44 бутона).

RF 4-Key RGB Контролер с Радио управление – с дистанционна устройство с 4 бутона
RF 4-Key RGB Контролер с Радио управление - с дистанционна устройство с 4 бутона
С вградени програми и комбинация на четирите бутона постигате истинско съвършенство от визуални цветни ефекти. Отделно ползавйки всеки един бутон на Радио-контролера може даползвате статичните функции. Имате бутон за избор на различен статичен цвят, бутон за увеличаване скоростта, бутон за намаляване на скоростта, бутон за включване/изключване.
За да постигане на уникална атмосфера във въшия интериор или екстериор, чрез възможност за контрол на цветовата гама, изберете RGB светодиодни продукти.
Как да изчислим нужната мощност на захранване или контролер за RGB LED осветление?

Вашият коментар